NASLOVNICA O NAMA PONUDA KONTAKT
NpM d.o.o. za proizvodnju namještaja po mjeri, graditeljstvo i usluge
Bedekovčina, Zagorska bb
tel. 098 / 378 943

NpM d.o.o. za proizvodnju namještaja po mjeri, graditeljstvo i usluge


Tvrtka NpM d.o.o. je malo obiteljsko poduzeće osnovano u Bedekovčini koje je prepoznalo želje kupaca na tržištu s ciljem da im ponudi namještaj upravo kakav im je potreban - namještaj po mjeri. Naši iskusni majstori stolari u stanju su iznaći rješenje pred svakim izazovom koji se pred njih postavlja: ukoliko opremate stan, poslovne prostore, vikendicu, terase, ugostiteljske objekte NpM Vam može ponuditi namještaj vrhunske kvalitete iz masivnog drva (hrasta, jele, bora, bukve, jasena, lipe...) ovisno o željama i potrebama svakog kupca.

Tu smo da udovoljimo svakoj Vašoj želji, a naši proizvodi udahnuti će jedinstveni pečat svakome interijeru ili eksterijeru. Namještaj izrađujemo na tradicionalan način stoga možemo garantirati njegovu kvalitetu i dugotrajnost.

U vrijeme kada je svaki kvadratni odnosno kubični centimetar životnog prostora dragocjen, zašto ga ne biste iskoristili na najbolji mogući način - namještajem po mjeri - a pritome mu udahnuli dašak unikatnosti što će Vas zasigurno činiti zadovoljnijim.

Obratite nas se s povjerenjem te provjerite našu ponudu!

Vaš NpM

NASLOVNICA

O NAMA

PONUDA

KONTAKT